Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به معترضان آزمون دستیاری گفت: برگزاری آزمون دستیاری مطابق آیین نامه جدید کاملا قانونی است.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر ابوالفضل باقری فرد ، ضمن بیان این مطلب، در پاسخ به معترضان آزمون دستیاری دوره ۴۸ که خواستار عدم برگزاری آزمون دستیاری تخصصی دوره ۴۹ در موعد مقرر (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱) هستند، با اشاره به این که وزارت بهداشت طبق قانون مسئول برگزاری امتحانات گروههای پزشکیست و اختیار تعیین تاریخ و منابع و سایر شرایط را دارد ، گفت: مطابق آیین نامه قبلی آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی پزشکی، این آزمون باید سالی یکبار برگزار شود و منابع آزمون هم در زمان معینی باید تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ولی پس از شیوع کرونا برگزاری آزمون دستیاری سال قبل به سال بعد موکول شد و عملا امتحان سال ۹۹در سال۱۴۰۰ برگزارشد.

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت بیان داشت: برگزاری دو آزمون در سال از سوی دیوان عدالت اداری مورد خدشه  قرار گرفت که درست هم بود. این دیوان درباره تغییر منابع آزمون هم معتقد بود منابع باید تغییر می کرده است.

دکتر باقری فرد افزود: طی چند جلسه که با دیوان عدالت اداری برگزار کردیم مقرر شد آیین نامه آزمون دستیاری را اصلاح کنیم. بنابراین آیین نامه در نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی اصلاح شد یعنی تعیین تاریخ و تعداد امتحان و همچنین منابع ازمون بعهده معاونت آموزشی و گروه های تخصصی بورد گذاشته شد تا همه ساله با توجه به شرایط تصمیم بگیرند و البته باید گفت طبق قانون مصوب مجلس، بالاترین مرجع تصمیم گیری در خصوص مسائل آموزشی، رشته ها، آزمون ها و منابع، همین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی است که با حضور روسای تمام دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و وزیر بهداشت تشکیل می شود.

وی افزود: بیش از ۹۵ درصد منابع آزمون  کاملا بروز هستند و تمام مناقشات بر روی منابع دو درس رادیولوژی و گوش و حلق و بینی در آزمون دستیاری دوره ۴۸ بوده که هر کدام از این دو منبع حداکثر  ۶ سئوال یعنی در مجموع ۱۲ سئوال در آزمون ۲۰۰ سئوالی دستیاری تخصصی داشتند.
 
وی ادامه داد: در آزمون اخیر این دو منبع با نظر اساتید و صاحب نظران تغییر نکرده چون اولا تغییرات علمی محسوسی نداشته و ثانیا اعلام منبع جدید نیازمند زمان لازم برای مطالعه آنهاست که انشاله برای آزمون بعدی منابع جدید اعلام خواهد شد.

به گزارش وبدا، وی بیان کرد: در واقع خواستیم کسانی که در پره انترنی (آزمون پیش کارورزی) شرکت کرده بودند با همان منابع در آزمون دستیاری هم شرکت کنند تا بتوانیم برای سال بعد منابع را تغییر دهیم.

دکتر باقری فرد تاکید کرد: تعویق آزمون دستیاری تبعات جبران ناپذیری در آموزش و درمان کشور ایجاد می کند، مثلا سال گذشته حضور دستیاران تخصصی در بیمارستانها دو ماه تاخیر داشت که به آموزش و درمان کشور صدمه زد. از طرفی تعویق تاریخ آزمون، باعث می شود تعدادی از شرکت کنندگان واقعی من جمله استعدادهای درخشان و نخبگان پزشکی به دلیل محدودیت زمانی نتوانند با امادگی در آزمون شرکت کنند.

وی در پایان تصریح کرد: آیین نامه جدید شورای آموزش پزشکی و تخصصی به دیوان عدالت اداری ارسال شده و مطابق این آیین نامه برگزاری آزمون دستیاری تخصصی در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ کاملا قانونی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آزمون دستیاری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آزمون دستیاری شورای آموزش پزشکی و تخصصی برگزاری آزمون دستیاری آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش» + جزئیات