Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان سنجش درباره رای دیوان عدالت اداری درخصوص منع نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی گفت: این انتقال بی عدالتی نیست اما آیین نامه اجرایی باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شود.

به گزارش مشرق، دکتر عبدالرسول پورعباس امروز در حاشیه آزمون دکتری سال ۱۴۰۱ در محل دانشگاه علم و صنعت ایران در جمع خبرنگاران درباره رای دیوان عدالت اداری در خصوص ممنوعیت نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی گفت: در بحث نقل و انتقال دانشجویان چهار نوع نقل و انتقال داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقل و انتقال دانشجویان ایثارگران، نقل و انتقال از مبداء به مقصد، نقل و انتقال سازمان امور دانشجویان کمیسیون موارد خاص و نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی چهار نوع انتقالات دانشجویی هستند.

مجموع این نقل و انتقالات بیش از ۱۰ هزار دانشجو را شامل می‌شود اما برای فرزندان اعضای هیات علمی حدود یک هزار نفر است

پورعباس یادآور شد: مجموع این نقل و انتقالات بیش از ۱۰ هزار دانشجو را شامل می‌شود اما برای فرزندان اعضای هیات علمی حدود یک هزار نفر است. نمی دانم حساسیت روی این مسئله از کجا ناشی شده است چرا که تعداد این انتقالی‌ها در مقایسه با کل انتقالات دانشجویان که هر ساله اتفاق می‌افتد و تعداد زیادی را پوشش می‌دهد، عدد قابل توجهی نیست.

وی اضافه کرد: تاریخچه این موضوع به زمان دانشجویی خود من و ابتدای انقلاب بازمی گردد و تاکنون اجرا شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی به تازگی مصوبه را بازنگری کرده است و تغییر رشته ممنوع شده و تنها انتقال آن هم با ۹۰ درصد آخرین نمره امکان پذیر است.

رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: اصل مصوبه، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است ولی این مصوبه یک آئین نامه اجرایی دارد که به امضای دو وزیر علوم و بهداشت می‌رسد. دیوان عدالت اداری به آئین نامه اجرایی ایراد گرفته و می‌گوید که در آئین نامه مواد قانونی گنجانده شده است، در حالی که نباید در آئین نامه مواد قانونی ذکر شود.

مذاکره شورای سنجش و پذیرش با شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب آئین نامه اجرایی

وی از مذاکره شورای سنجش و پذیرش با شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب آئین نامه اجرایی خبر داد و گفت: بنابراین آئین نامه اجرایی در صحن شورا ارائه می‌شود تا مشکل شکلی که گرفته شده، برطرف شود.

پورعباس درباره شائبه بی عدالتی در مورد نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی گفت: ۱۰ هزار نفر دیگر نیز از طریق موافقت دانشگاه مبداء و مقصد جابجا می‌شوند و این موضوع را بی عدالتی نمی‌دانیم. اگر بی عدالتی است باید تمام جابجایی‌ها منحل شود. عدالت یک موضوع نسبی است.

وی گفت: به هر حال در هر دستگاهی برای اعضای آن دستگاه یک شرایطی قائل هستند و ما نیز در چارچوب امری که وجود دارد حرکت کرده‌ایم. اگر هیچ نقل و انتقال دانشجویی در کشور نبود و تنها فرزندان هیات علمی جابجایی داشتند قطعاً جلوی این موضوع می‌ایستادم.

رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: اینقدر تعداد نقل و انتقال دانشجویان از طرق دیگر زیاد است که حتی هنوز آماری نداریم در این زمینه چرا که آمار در اختیار دانشگاه‌ها است. به اعضای هیات علمی حداقل حقوق صنفی است که به آنها داده شده است.

یکی از فرزندانم از تسهیلات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی استفاده کرده است

وی درباره اینکه خودش از این موضوع برای انتقال فرزندان اش استفاده کرده است، توضیح داد: یکی از فرزندانم از سهمیه ایثارگری استفاده کرده و دیگری از انتقال استفاده کرده است. دانشگاه خوبی در شیراز پذیرفته شده بود و چون من از شیراز به تهران منتقل شدم فرزندم را به تهران انتقال دادم.

پورعباس درباره نظرات سازمان سنجش درخصوص سهمیه‌های کنکوری گفت: هنوز درباره سهمیه‌ها وارد بحث تخصصی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نشده‌ایم و تنها سازمان سنجش گزارش داده است. بیش از ۲۶ سهمیه در آزمون‌ها وجود دارد و برخی از آنها شرایط اش منقضی شده است.

سهمیه رزمندگان دیگر داوطلبی ندارد

وی گفت: به طور مثال سهمیه رزمندگان دیگر داوطلبی ندارد، برخی سهمیه‌ها جدید است، برخی سهمیه‌ها پر نمی‌شود و برخی نیز متقاضی بیشتری دارد. تصمیم گیری جدیدی صورت نگرفته است و به نظر می‌رسد که چند ماهی برای ساماندهی آن طول بکشد. اما در هر صورت سهمیه‌ها حذف نمی‌شود بلکه ساماندهی می‌شوند.

رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: به طور مثال برای برخی از سهمیه ظرفیتی دیده شده که یک چهارم آن ظرفیت هم داوطلب نداریم. تمام این موارد ساماندهی می‌شود و ممکن است تجمیعی صورت بگیرد. پیشنهاد خاصی اکنون وجود ندارد و هر پیشنهادی که در آزمون‌های گذشته اجرا شده، آثار آن را به شورا گزارش می‌کنیم. فعلاً در مرحله گزارش دهی هستیم.

تغییرات سهمیه‌ها هنوز در مرحله بررسی است و قطعاً به آزمون‌های سال ۱۴۰۱ نمی‌رسد

وی گفت: تغییرات سهمیه‌ها هنوز در مرحله بررسی است و قطعاً به آزمون‌های سال ۱۴۰۱ نمی‌رسد. همه تغییرات آزمون‌های ۱۴۰۱ انجام شده و تغییر جدیدی ندارد.

پورعباس درباره پذیرش دانشجوی فراگیر در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور گفت: موضوع فراگیر پیام نور و دانشگاه آزاد توسط سازمان بازرسی سال گذشته متوقف شد و با توجه به شرایط موجود یکسال به سازمان سنجش مجوز دادند که این پذیرش صورت بگیرد. امسال هم سازمان سنجش مکاتبه کرد و این مجوز برای یک سال دیگر تمدید شد.

وی گفت: اکنون در شرایطی هستیم که در صحن مجلس موضوع پذیرش دانشجو مطرح است ولی به دلیل اولویت بودجه، موضوع به سال بعد کشیده شد. مجلس همکاری کرد و سازمان سنجش هم تقاضا کرد امسال تمدید شد و سال بعد در مجلس این موضوع به قانون بدل می‌شود.

آزمون‌های فراگیر پیام نور و دانشگاه آزاد از سوی سازمان سنجش در تیرماه و بعد از برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود

رئیس سازمان سنجش اظهار داشت: پذیرش فراگیر یکی از روش‌های پذیرش دانشجو در کشور است و از این روش‌ها باید استفاده کرد. سال آینده بر اساس قانون مصوب مجلس عمل خواهیم کرد. آزمون‌های فراگیر پیام نور و دانشگاه آزاد از سوی سازمان سنجش در تیرماه و بعد از برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

وی گفت: افراد وارد دانشگاه می‌شوند و دانشپذیر شده و پس از کسب حدنصاب‌ها و نمرات و گذراندن آزمون به دانشجو بدل می‌شوند. این آزمون توسط سازمان سنجش در تیرماه سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس سفر به قطر قیمت سازمان سنجش مجلس دانشگاه علم وصنعت ایران سازمان بازرسی تهران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی آئین نامه اجرایی رئیس سازمان سنجش سازمان سنجش دانشگاه آزاد استفاده کرده بی عدالتی سهمیه ها آزمون ها پیام نور سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی

رأی مسابقه استقلال ملاثانی- فجرسپاسی در حالی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال صادر شده که سهم سازمان لیگ در این میان نادیده گرفته شده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، طبق برنامه‌ریزی سازمان لیگ قرار بود بازی استقلال ملاثانی و فجرسپاسی در چارچوب هفته  بیست و هشتم لیگ دسته اول فوتبال، دوم اردیبهشت ماه  سال جاری برگزار شود. با این وجود عدم امکان ورود دو تیم به ورزشگاه غدیر اهواز  باعث لغو و تعویق مسابقه شد. این در حالی است که فجر یکی از 4 تیم مدعی صعود به لیگ برتر قلمداد می‌شود و این موضوع می‌تواند روی سرنوشت صعود تأثیرگذار باشد.

واکنش باشگاه فجر سپاسی به برگزاری بازی لغو شده

طبق رأی کمیته انضباطی قرار است بازی دوباره برگزار شود هر چند فجرسپاسی اعلام کرده پرونده را به کمیته استیناف می‌برد.

کمیته انضباطی نقش 2 باشگاه میهمان، میزبان و همچنین متولی ورزشگاه یعنی باشگاه استقلال خوزستان را بررسی کرده اما در این میان طبق آیین‌نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و لیگ دسته یک، سازمان لیگ هم قصوراتی داشته است. برای نمونه طبق ماده 18 آیین‌نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول فوتبال ایران،  تیم‌ میهمان باید یک تمرین رسمی یک ساعته در ورزشگاه محل برگزاری مسابقه داشته باشد. 

با این وجود بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد فجر در روز اول اردیبهشت سال جاری، در ورزشگاه غدیر اهواز جلسه تمرینی نداشته است. هر چند عدم رعایت اجرای  آیین‌نامه در لیگ دسته اول فوتبال کشور، مسبوق به سابقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟