Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@07:11:38 GMT

مجلس انقلابی به داد متقاضیان پروانه وکالت برسد!

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۱۸۵۵

مجلس انقلابی به داد متقاضیان پروانه وکالت برسد!

قانونی شدن طرح رفع انحصار از وکالت راهکار خروج از بلاتکلیفی دانش‌آموختگان حقوق است, موضوعی که مجلس دهم باید به آن ورود کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ مدتی است تأخیر در انتشار آگهی آزمون کارآموزی وکالت سبب سرگردانی متقاضیان پروانه وکالت شده است.

کانون‌های وکلای دادگستری علت این تأخیر را نامه برخی مسئولین قوه قضائیه با سازمان سنجش و آموزش کشور در جهت برگزاری آزمون وکالت مطابق با آیین‌نامه لایحه استقلال کانون کلای دادگستری مصوب ١4 اعلام کرده‌اند و معتقدند اجرای برخی مواد آیین‌نامه مذکور، استقلال کانون وکلای دادگستری را خدشه‌دار می‌کند و تا زمان اصلاح آن از اجرای آیین‌نامه خودداری می‌کنند!

این ادعاها در حالی مطرح شده که برابر اعلام برخی مسئولان قوه قضائیه، تهیه و تنظیم آیین‌نامه مذکور با هماهنگی کانون وکلای دادگستری بوده و حتی بعد از انتشار آیین‌نامه یادشده در روزنامه رسمی، یکی از رؤسای کانون وکلا در فضای مجازی از این آیین‌نامه به «برجام کانون وکلا» یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود این اختلافات باعث ناامیدی برخی متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت شده و تاکبد دادند انتشار اخبار مختلف و مشخص نبودن زمان قطعی برگزاری آزمون وکالت، روحیه آنها را آسیب‌پذیر کرده و به این موضوع معترض هستند.

از طرفی دیگر؛ اجرایی شدن آیین‌نامه قبل از قانون شدنی طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار به صلاح متقاضیان پروانه وکالت نیست؛ چون برابر آیین‌نامه لایحه استقلال مصوب ١4 کسب 70 درصد نمره آزمون، شرط ورود به حرفه وکالت است و قطعاً تعداد کمتری نسبت به سال‌های قبل جذب خواهند شد.

حال تنها راهکار خروج از این بلاتکلیفی اجرایی شدن ماده 5 طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار است؛ چون برابر ماده مذکور، ضمن حذف ظرفیت از آزمون وکالت, افرادی که ٧ درصد نمره یک درصد برتر را کسب کنند می‌تواند موفق به دریافت پروانه کارآموزی وکالت شوند.

تأخیر کانون وکلا در برگزاری آزمون وکالت، سبب خواهد شد قوه قضائیه نسبت به برگزاری آزمون اقدام کند و مسئولان متخلف به محرومیت از حقوق اجتماعی از جمله حرفه وکالت محکوم خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون وکلا مجلس قوه قضائیه آزمون وکالت کانون وکلا مجلس قوه قضائیه آزمون وکالت متقاضیان پروانه برگزاری آزمون آزمون وکالت آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین چهارپایه خوانی در روستای ده زیار کرمان
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده