Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گفت: آزمون تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری تهران با درج اصلاحاتی از قبیل شرط حداقل سه سال سابقه خدمت و اینکه کسی از بیرون شهرداری جذب جدید نشود باید هر چه سریعتر برگزار شود تا حقی از پرسنل شهرداری ضایع نشود.

به گزارش برنا؛ ناصر امانی، عضو ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در چهارمین جلسه شورای شهر تهران گفت: در شورای قبلی مصوبه ای گذراندند به نام آیین نامه مالی و معاملاتی شرکت  ها و سازمان های شهرداری تهران که در این مصوبه شهرداری تهران ملزم شده است اگر تا 31 خرداد ماه سال 1400 این آیین نامه ها را به شورا نیاورد و به تصویب نرسد از این تاریخ باید برگردند به آیین نامه قبلی معاملاتی شهرداری تهران که با این کار فسلفه وجودی سازمان ها و شرکت ها زیر سوال می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امانی با بیان اینکه عملا اگر شهرداری بخواهد این مصوبه را اجرایی کند یعنی قفل و تعطیل شدن سازمان ها و شرکت ها ادامه داد:  البته شهردار محترم قبلی (حناچی) جسارتی کردند و  این مصوبه را ابلاغ نکردند که البته کار درستی کردند ولی این مصوبه قانونی است و همه معاملات و اقدامات سازمان ها و شرکت ها که پس از این تاریخ صورت گرفته می تواند توسط نهاد های نظارتی به استناد این مصوبه زیر سوال رود. لذا می طلبد در قالب طرح یا لایحه دو فوریتی از سوی اعضای شورا و یا شهرداری تهران  این مصوبه کان لم یکن شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود: موضوع دیگر برگزاری آزمون تبدیل وضعیت کارکنان است، مستحضرید قرار بود این آزمون در دوره قبل  اجرا شود ولی با اعتراضات خود ما و دخالت نهاد های نظارتی متوقف شد، قرار بود چند اصلاح صورت گیرد و شرط حداقل سه سال سابقه خدمت در آن درج شود و اینکه  از بیرون شهرداری کسی جذب جدید شهرداری نشود.

امانی گفت: این آزمون  به راحتی می توانست بعد از تغییر مدیریت صورت گیرد چرا که پرسنل منتظر هستند این آزمون صورت گیرد و امیدواریم با همت آقای جاوید و  هماهنگی سازمان بازرسی این آیین نامه اصلاح  و ابلاغ شود چرا که  مجوز این اقدام را دارند. البته بنده پیشنهاد دارم  کسانی که در موسسه هادیان شهر هم هستند و کارمند می باشند  در این آزمون شرکت کنند.

ناصر امانی یادآور شد: اگر این آزمون برگزار نشود ممکن است، لغو شود و حقی از پرنسل شهرداری ضایع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری آیین نامه شهرداری تهران شورای اسلامی شهر شورای شهر تهران شهرداری کارکنان شهرداری سازمان ها و شرکت ها شهرداری تهران آیین نامه شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • برگزاری آیین ملی گل‌غلتان بیستم اردیبهشت‎ ماه در کاشان
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟