Web Analytics Made Easy - Statcounter

ییس دانشگاه آزاد اسلامی، آیین‌نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعداد‌های برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر در رشته‌های غیرپزشکی این دانشگاه را ابلاغ کرد. خبرگزاری میزان- محمدمهدی طهرانچی «آیین‌نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعداد‌های برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر در رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بخشنامه آمده است: با عنایت به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نخبه پروری و فراهم آوردن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای کار و تلاش نخبگان و توجه معظم له در بیانیه گام دوم انقلاب درخصوص حمایت از جوانان مستعد و کارآمد به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی و در راستای تحقق سند دانشگاه آزاد اسلامی، «آیین نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعداد‌های برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر در رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» ابلاغ می‌شود.

در بخش دیگری از این بخشنامه آمده است: با عنایت به اینکه ایجاد بستر لازم برای حمایت و هدایت از پژوهشگران جوان و نخبگان، از اولویت‌های راهبردی این دانشگاه است، امید است مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای صحیح، دقیق و بهنگام این آیین‌نامه همکاری‌های لازم را انجام دهند.

در هفتاد و دومین جلسه شورای هدایت استعداد‌های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد برای ایجاد وحدت رویه در پذیرش استعداد‌های برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز در دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی آیین نامه و دستورالعمل‌های مربوط به پذیرش بدون آزمون استعداد‌های برتر برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر، با توجه به آخرین مصوبات شورای هدایت استعداد‌های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی و اساسنامه و آیین نامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تجمیع شوند.

در «آیین نامه جامع پذیرش بدون آزمون استعداد‌های برتر و فارغ‌التحصیلان ممتاز برای ورود به دوره‌های تحصیلی بالاتر در رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی»، شرایط پذیرش بدون آزمون ورودی برای تحصیل در دوره‌های بالاتر (دوره‌های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری تخصصی) اعلام شده است.

فرآیند ثبت نام و پذیرش فارغ التحصیلان ممتاز برعهده مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه خواهد بود. پرونده استعداد‌های برتر متقاضی استفاده از تسهیلات این آیین نامه، توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تشکیل و پس از راستی آزمایی و امتیازدهی پرونده‌های حائز شرایط در شورای هدایت مطرح خواهد شد.

مصوبات شورای هدایت درخصوص پذیرش متقاضیان و یا انجام مصاحبه علمی به مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی ابلاغ می‌شود تا نسبت به انجام فرآیند مصاحبه، صدور سند پذیرش و معرفینامه به واحد دانشگاهی اقدام شود.

این آیین نامه که به تأیید شورای هدایت استعداد‌های درخشان دانشگاه آزاد اسلامی رسیده، از نیمسال تحصیلی دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برای پذیرش لازم الاجراست.

حذف و اضافه دانشگاه آزاد آغاز شد   مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حذف و اضافه نیمسال دوم دانشجویان از امروز ۹ اسفندماه آغاز شد و تا ۱۴ اسفندماه ادامه دارد.

ایمان عطارزاده افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir می‌توانند نسبت به حذف و اضافه واحد‌ها اقدام کنند.

وی ادامه داد: در حال فراهم کردن و توسعه زیرساخت‌های لازم برای سامانه آموزشیار هستیم تا کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید:
سه رشته جدید به دانشگاه فنی و حرفه‌ای اضافه شد
انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه آزاد استعداد درخشان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد استعداد درخشان دانشگاه آزاد اسلامی شورای هدایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان زن و مرد را در این آزمون به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی امروز_ پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد شش هزار و ۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان زن و پنج هزار و ۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان مرد هستند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می‌توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از سه هزار و ۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد و امسال نیز ۱۲ درصد افزایش ظرفیت خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دفترچه این آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند، اظهار داشت: این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی در مورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه‌ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت.

افزایش تعرفه دستیاران پزشکی در دولت مردمی

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌های دستیاران پزشکی از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متأهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به همراه علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کرد.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با رقابت ۱۲ هزار و ۳۵۸ داوطلب امروز در در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران برگزار شد.

کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار گیرد که بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند. امکان انتخاب رشته برای داوطلبانی که بر اساس مفاد راهنمای مربوطه نمره لازم را کسب کرده‌اند فراهم می‌شود.

کد خبر 750139

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود