Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قره شیخلو رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه که در این جلسه هم اندیشی به صورت ارتباط زنده تصویری حضور یافته بود،گفت: از روز‌های اول حضورم در اوقاف، دغدغه ساماندهی داوران به عنوان یک خلا و نیاز در کشور داشتم که باید به آن توجه و روی آن برنامه ریزی و کار شود و این خلا را به نحوی جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه اوقاف با بیش از چهار دهه برگزاری مسابقات باید بحث ساماندهی داوران به عنوان یکی از ارکان مهم این بخش در نظر می‌داشت، افزود: اگر چه در این مسیر قدم‌هایی برداشته شده و به سرانجام نرسیده لذا این را به صورت جدی در دستور کار گذاشتیم و با مشاوره‌های زیاد با افراد متخصص در نهایت به یک جمع بندی رسیدیم و آیین نامه‌ای تصویب شد که در سایت اوقاف است.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه  ادامه داد: این طرح در حال سنجش است و بخشی از کل طرح ساماندهی شده است یعنی در کنار این سنجشی که آغاز شده و در یک بازه زمانی ۶ ماهه به پایان می‌رسد، ما آیین نامه‌های دیگری نیز فعال می‌کنیم که مجموعه این آیین نامه‌ها طرح ساماندهی را تشکیل می‌دهد.

قره شیخلو بیان کرد: با آیین نامه اولا می‌خواهیم این توانمندی را از آن درست استفاده کند و اگر آیین نامه انظباطی برای داوران داشته باشیم و یا اگر داوری در انجام داوری دچار خطا و اشتباه شد ما بدانیم چه رفتاری با این داور داشته باشیم.

او با توجه به جز مرحله سنجش آیین نامه‌های دیگری نیز در دستور کار قرار دارد که مجموع این‌ها طرح ساماندهی داوران می‌شود؛ تصریح کرد: ما با این طرح نمی‌خواهیم تمام مشکلات داوری حل می‌شود، بلکه این آغاز راه است و در کار ما نقص و اشکال وجود دارد، ولی اگر در گام اول به ۶۰ درصد اهداف خود برسیم، موفقیت خوبی است.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد : همه طرح‌ها برای کامل شدن به زمان نیاز دارد و باید همه جوانب را برای آن در نظر بگیریم و در این شرایطی که هیچ قانون و ضابطه‌ای به این شکل وجود نداشته این دستاورد ۶۰ تا ۷۰ درصدی در گام اول، موفقیت خوبی است.

قره شیخلو اظهار کرد: ما به تنهایی کاری از دست ما بر نمی‌آید و اگر حمایت دوستان قرانی و مشارکت در برنامه‌های که در آن تدوین می‌شود، از ما نباشد، کار به ثمر نمی‌نشیند.

او افزود: شاید بخش عمده‌ای از اعتراضات ما در مسابقات قرانی با این کار حذف شود؛ همچنین شرکت کننده وقتی می‌بینند هیچ سیستمی برای گزینش داوری نداریم آن اعتماد لازم را پیدا نمی‌کند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فواید آزمون برای داوران، ادامه داد: اگر کسی در آزمون‌ها شرکت کرد و نمره نگرفت این موجب می‌شود که با نواقص خود آشنا شود و سعی در رفع نواقص خود می‌کند.

قره شیخلو بیان کرد: با توجه به اینکه اطلاعات و سوابق ما در اوقاف کامل نبوده و ممکن است در تصمیم گیری و برخی از معافیت‌هایی که اعلام کردیم اشتباهی صورت گرفته باشد اگر مستنداتی داشته باشند اصلاح می‌کنیم.

او معافیت‌های برخی داوران از این آزمون دانست و تصریح کرد: تمام کسانی که در چهل سال گذشته سابقه داوری در مسابقات کشوری و بین المللی دارند، با تصمیم کمیته منتخب از کل آزمون و یا بخشی از آزمون‌ها معاف می‌شوند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: این آزمون موجب آشنایی داوران با نقایص داوری خود می‌شوند و این موجب ارتقا جامعه داوری ما در کشور می‌شود؛ همچنین ما برای داوری علاوه بر دانش و مهارت، شرایط جسمی، شرایط سنی ۶۵ سال تعیین کردیم.   انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگزاری مسابقات طرح ساماندهی شرکت کننده ها آزمون ورودی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه طرح ساماندهی آیین نامه قره شیخلو نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران

سرهنگ ارسلان خادمیان گفت: با مشارکت یگان‌های انتظامی این شهرستان طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در سطح شهر با هماهنگی مرجع قضائی اجرا شد.    وی افزود: در اجرای این طرح ماموران ۱۰ نفر قاچاقچی و ۱۷ نفر معتاد و ۵ نفر از اراذل و اوباش را دستگیر و۲۵۱ دستگاه انواع خودرو و ۱۰ دستگاه موتورسیکلت توقیف کردند.   خادمیان تصریح کرد: در ادامه این طرح ۴۰ نفر به جرم سرقت و ۱۸۳ نفر به دلیل ارتکاب به جرایم مختلف دستگیر و ۲۷۵ مورد حکم جلب اجرا شد.   فرمانده انتظامی شهرستان گچساران با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی برابر قانون برای افزایش سطح امنیت و آرامش مردم شریف شهرستان گچساران همچنان ادامه دارد و تاکنون موفقیت‌های خوبی در این راستا داشته ایم وبا مخلان نظم و آرامش مردم برخورد جدی صورت می‌گیرد لذا شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را به پلیس ۱۱۰اطلاع دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قران کریم در سمنان
  • موافقت مجدد مقامات سوئد با هتک حرمت قران مجید
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در ایرانشهر
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی