Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- در این مقاله می خواهیم از هزینه و شرایط گرفتن گواهینامه رانندگی و قبولی در امتحان آیین نامه همراه با سوالات آیین نامه رانندگی اصلی سال 99 تمرینی صحبت کنیم .

اگر به سن 18 سالگی رسیده اید و می خواهید برای گرفتن گواهینامه رانندگی پایه 3 اقدام کنید و شرایطش را نمی دانید و از امتحان آیین نامه و امتحان شهری و عملی اطلاعات مبهمی دارید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط ثبت نام گواهینامه رانندگی چیست ؟

قبل از اینکه بخواهید برای ثبت نام وارد آموزشگاه رانندگی شوید باید حتما شرایط گفته شده در زیر را داشته باشید و سپس برای ثبت نام اقدام کنید . شرایط به شرح زیر می باشد :

دارای 18 سال سن و به بالا

گرفتن آزمایش خون و تاییدیه سلامت از پزشک مورد اعتماد آموزشگاه مدنظر

خرید کتاب آیین نامه رانندگی از آموزشگاه

تاییدیه چشم پزشکی معتبر

هزینه ثبت نام در آموزشگاه رانندگی چقدر است ؟

برای شروع کلاس ها و در کل روند گرفتن گواهینامه رانندگی باید حتما در ابتدا هزینه گواهینامه را به آموزشگاه پرداخت کنید که شامل موارد زیر می باشد :

هزینه کلاس تئوری: 180 هزار تومانهزینه کلاس عملی: 800 هزار تومانهزینه تمبر (برای واریز به حساب‌ نیروی انتظامی و شهرداری): 40 هزار تومانهزینه مردودی در امتحان آیین نامه: 3 هزار تومانهزینه مردودی در آزمون عملی: 10 هزار تومانهزینه چشم پزشکی و آزمایش گروه خون: حدوداً 180 هزار تومان

در مجموع هزینه گواهینامه رانندگی چیزی بین 1.000.000 الی 1.400.000 هزار تومان می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در آموزشگاه رانندگی چیست ؟

در هنگام ثبت نام باید مدارک زیر را به همراه خود داشته باشید :

اصل شناسنامه عکس‌دار همراه کپی از صفحۀ اول و صفحۀ توضیحاتاصل کارت ملی یا تاییدیه صادره از اداره ثبت احوالهشت قطعه عکس 4×3 مربوط به سال جاری

مراحل گرفتن گواهینامه ( 4 مرحله )

پس از پرداخت هزینه گواهینامه رانندگی در آموزشگاه باید مراحل زیر را تا رسیدن به کارت معتبر گواهینامه رانندگی بگذرانید :

مرحله اول ( شرکت در کلاس های آیین نامه ) :

در این مرحله شما باید با در دست داشتن کتاب آیین نامه رانندگی که از آموزشگاه خریداری کرده اید در کلاس حضور بیابید . در این مرحله یک افسر راهنمایی و رانندگی برای آموزش قوانین رانندگی در کلاس شما حضور یافته و به شما تمامی تابلو ها و قوانین و موارد فنی خودرو را آموزش می دهد .

شما باید با گذراندن چندین جلسه و حضور اجباری این مرحله را بگذرانید و قوانین رانندگی و نکات فنی را به خوبی بیاموزید .

حالا آماده شوید برای مرحله بعد !

مرحله دوم ( آزمون آیین نامه رانندگی ) :

تمامی شرکت کنندگان در کلاس آیین نامه پس از گذراندن دوره کلاس تئوری باید خود را برای امتحان آیین نامه رانندگی آماده کنند . در این مرحله شما باید کتاب آیین نامه رانندگی را به خوبی فرا گرفته باشید تا بتوانید در این آزمون موفق شوید .

آزمون آیین نامه رانندگی دارای 30 سوال تستی می باشد که باید در این آزمون قبول شوید تا بتوانید به مرحله بعدی بروید .

حداکثر مجاز تست های غلط در این آزمون 4 تست می باشد و اگر  شما در این تست 4 و یا کمتر غلط داشته باشید در این امتحان به راحتی قبول هستید و خود را می توانید برای رفتن به مرحله بعد آماده کنید .

متاسفانه شرکت کنندگان زیادی در این آزمون مردود می شوند که برای قبولی یا باید حتما کتاب آیین نامه خوانده شود و یا می توانید از وب سایت گواهیران نمونه سوالات آیین نامه را دانلود کنید و پس از خواندن کتاب آیین نامه به خوبی سوالات را تمرین کنید .

بعد از قبولی می رویم به مرحله سوم ...

مرحله سوم ( آموزش عملی رانندگی در شهر ) :

در این مرحله آموزشگاه رانندگی مد نظر برای شما بر اساس ساعت دلخواه شما زمان تمرین رانندگی را تنظیم می کند . در این مرحله یک مربی رانندگی خودروی خود را در اختیار شما قرار می دهد و به شما رانندگی اصولی را به خوبی می آموزد .

در این آموزش شما با اصول  دور زدن و پارک کردن آشنا شده و همینطور شما می توانید رانندگی را به خوبی با خودروی دنده ای بیاموزید .

در این آموزش شما باید در خیابان های نسبتا خلوت رانندگی را بیاموزید و مهارت خود را در رانندگی بالا ببرید .

هیچ جای نگرانی نیست مربی که در کنار شما نشسته است دارای کلاچ و ترمز می باشد و به شما در رانندگی کمک می کند و از یک مرحله به بعد که شما رانندگی را به خوبی فرا گرفتید دیگر در کار شما دخالت نمی کند تا خودتان بتوانید رانندگی را به خوبی بیاموزید .

مرحله چهارم و مرحله آخر ( آزمون شهری رانندگی ) :

در این مرحله که شما قوانین و مهارت رانندگی را به خوبی آموخته اید وقت آن رسیده تا بتوانید با داشتن مدرک گواهینامه رانندگی خود به خوبی رانندگی کنید .

در این مرحله افسر راهنمایی و رانندگی در کنار شما نشسته و به شما می گوید برای مثال دور بزنید و یا در جای مناسب پارک کنید در این حالت شما باید حواستان به قوانین رانندگی باشد زیرا افسر در بسیاری از درخواست ها شما را کنترل می کند تا تشخیص دهد که شما با قوانین رانندگی به خوبی آشنا هستید یا خیر .

پس از قبولی پرونده شما توسط افسر امضاء می شود و سپس به سمت آموزشگاه می روید تا پرونده را به مسئول مربوطه داده و منتظر گواهینامه رانندگی خود شوید .

در سایت معتبر آموزشگاه رانندگی گواهیران شما می توانید با پشتیبانان صحبت کرده تا خوبی شما را برای گرفتن گواهینامه رانندگی راهنمایی کنند و هر سوالی داشتید می توانید روی کمک سایت گواهیران حساب کنید .

گرفتن گواهینامه رانندگی کار بسیار سختی نیست فقط باید به خوبی مهارت رانندگی و تئوری خود را برای گرفتن گواهینامه رانندگی بالا ببرید .

در آخر برای شما عزیزان آرزوی موفقیت و شادکامی داریم .



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گواهینامه رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آنها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده‌ گرفت و ‌ برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آنها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح ‌الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفرها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفرها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلوهای راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفرها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه‌ گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب‌ ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیروهای انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

کد خبر 848064 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • تجلیل از منتخبین رویداد‌های فرهنگی استان یزد
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • مبلغ جدید گواهی اسقاط محصولات مونتاژی ایران خودرو اعلام شد