Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره سوژه ثبت شده دانشجویان علوم پزشکی با عنوان «نامه‌ دانشجویان به وزیر بهداشت درباره آیین‌نامه امتحانات» اظهار داشت: آیین نامه‌ای توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری امتحانات دانشگاه‌های علوم پزشکی تنظیم و از طریق سازمان سنجش پزشکی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در این آیین‌نامه مکانیسم‌های مورد نظر برای برگزاری آزمون‌های سالم و معتبر درنظر گرفته شده است تا این آزمون‌ها در صحت برگزار شود.

حق‌دوست در پاسخ به انتقاد دانشجویان درباره کم کم بودن زمان پاسخگویی به سوالات توضیح داد: یکی از آسیب‌های امتحانات مجازی تقلب و امکان تقلب کردن است، پایین بودن زمان پاسخگویی یکی از مکانیسم‌های کاهش این آسیب به شمار می‌رود اما بر اساس آیین نامه تدوین شده این اختیار به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده شده است که بتوانند مکانیسم‌هایی را فعال کنند تا مدت زمان برگزاری امتحانات افزایش یابد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: در پروتکل ابلاغی زمان برگزاری آزمون سی الی چهل ثانیه که توسط دانشجویان اعلام شده است ذکر نشده است و شرایط و مکانیسم‌های لازم برای نحوه برگزاری آزمون‌ها به دانشگاه‌ها ارائه شده است تا بتوانند با رعایت آنها مدت زمان آزمون را افزایش دهند و توصیه ما این است که تا حد ممکن زمان آزمون‌ها افزایش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط کرونا برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی تصمیم گرفته‌اند تا دانشجویان در زمان‌های متفاوت و با تعداد مشخص در دانشگاه حضور پیدا کنند و امکان انجام آزمون به حضوری برای دانشجویان فراهم شده است اما در مواقعی این امکان وجود ندارد که یک امتحان ثابت برای عده‌ای به صورت حضوری و برای تعدادی دیگر به صورت غیرحضوری برگزار شود.

حق‌دوست گفت: اختیار نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم به دانشگاه‌ها واگذار شده است و ما دستورالعمل‌های لازم را به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ایم، به این نکته باید توجه داشت که تنظیم دستورالعمل با نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی تنظیم شده است.

وی گفت: نحوه برگزاری امتحانات برای دستیاران، اینترن‌ها و استیجرها و دندانپزشکان متفاوت است و این تصور که یک نسخه واحد برای برگزاری امتحانات همه مقاطع درنظر گرفته شده است صحیح نیست و نمی‌توان یک نسخه واحد برای برگزاری همه آزمون‌ها پیچید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امتحانات علوم پزشکی حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی برگزاری امتحانات دانشگاه ها نحوه برگزاری وزارت بهداشت آیین نامه آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد

ایسنا/بوشهر امروز ۱۱ اردیبهشت و در آستانه روز معلم، اولین خوابگاه متاهلی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر با حضور دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزیر علوم و آیت الله صفایی حائری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افتتاح و کلید واحدهای آن طی مراسمی به زوج‌های دانشجو اهدا شد.

به گزارش ایسنا این خوابگاه ۲۸ واحدی که اولین خوابگاه متاهلی در استان بوشهر نیز محسوب می‌شود، با کمک ستادی وزارت علوم تامین شده است.

گفتنی است در راستای توسعه ظرفیت‌های خوابگاه به ویژه برای دانشجویان متاهل، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات برای افزایش تعداد خوابگاه‌های متاهلی در این استان در حال انجام است.
 
شایان ذکر است، از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم و در راستای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، نهضت ساخت خوابگاه‌های متاهلی در وزارت علوم شروع شده است و در قدم اول، تا پایان سال ۱۴۰۲ در حدود ۳۵۰ واحد خوابگاه متاهلی مورد بهره‌برداری قرارگرفت که این مقدار تا هفته دولت به ۶۰۰ واحد خواهد رسید.

این در حالی است که تعداد کل خوابگاه‌های متاهلی ساخته شده در عمر آموزش عالی، یعنی از زمان ساخت دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشگاه کشور در سال ۱۳۱۳ تا سال ۱۴۰۰، کمتر از ۱۰۰۰ واحد بود.

وزارت علوم دولت سیزدهم با وجود مشکلات موجود در تامین اعتبارات دولتی، با اقداماتی همچون تلاش برای جذب حمایت خیرین و اختصاص زمین‌های بلااستفاده برای ساخت خوابگاه و مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده در جهت توسعه هرچه بیشتر خوابگاه‌های متاهلی هدفگذاری نموده است.

هم‌اکنون تعداد ۳۲۰۰ خوابگاه متاهلی در ۵۴ دانشگاه کشور در مراحل مختلف ساخت و تامین منابع قرار دارند و برنامه‌ریزی برای ساخت ۲۶۰۰ خوابگاه نیز در حال اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد